برنامه،تم،آموزش،موبایل و...

  • خوش آمدید
خوش آمدید
 

نقد و بررسی دوربین دیجیتال Panasonic SDR-H250

 

تصاویر دوربین فیلمبرداری پاناسونیك اس دی آر اچ250

 

دوربین SDR-H250، دوربین فیلم‌برداری هیبریدی دیگری از شرکت پاناسونیک است که هارد بالایی دارد و در عین حال، امکان استفاده از کارت‌های حافظه SD را نیز ارائه کرده است. این دوربین کاربری ساده‌ای دارد و به مشخصه‌ها و کارکردهای لازم یک دوربین فیلم‌برداری مجهز است. طراحی جمع و جور و ساده دوربین SDR-H250 طوری است که به راحتی می‌توانید با آن کار کنید و از کار کردن با آن لذت ببرید. این دوربین در جیب جا می‌شود و مشکلی در حمل آن نخواهید داشت. هارد آن نیز یک هارد 30 گیگابایتی است.
تنظیمات دوربین دوربین فیلم‌برداری پاناسونیک مدل SDR-H250 در قسمت پشت آن قرار دارد. در میان این تنظیمات دکمه on/off، کلید اصلی دوربین با گزینه‌هایی مانند Record، Play برای مودهای فیلم‌برداری و عکاسی،‌ دکمه Menu برای انتخاب کارکردهای Record و Play و کلید کوچکی در مرکز کلید اصلی کارکردها قرار دارد که به کمک آن می‌توانید در میان منوها جستجو کرده، منوی مورد نظر خود را انتخاب کنید.
حس‌گر به کار رفته در SDR-H250 یک حس‌گر 1.6 اینچی است که از سه CCD بهره می‌برد. هر یک از این CCDها می‌توانند 540.000 پیکسل موثر داشته باشند. زوم اپتیکال 10 برابر، سیستم لرزش‌گیر اپتیکال Mega OIS با عمل‌کردی بسیار عالی از مشخصه‌های منحصر به فردی هستند که می‌توان به آن‌ها اشاره کرد.
لنز این دوربین به یک درپوش مجهز شده است که مزیت خوبی به شمار می‌رود. این درپوش از رینگ لنز به خوبی محافظت می‌کند. به طوری که اگر آن را در جیب یا کیف خود بگذارید خیال‌تان راحت است که لنز آسیب نخواهد دید. هارد 30 گیگابایتی دوربین قابلیت بسیار خوبی است که امکان ضبط لحظات خاطره‌انگیز شما را فراهم می‌کند. اهرم زوم این دوربین در قسمت بالای آن قرار گرفته است. شایان ذکر است که در طراحی این دوربین منظره یاب دیده نمی‌شود.
در صورت اتصال دوربین با کابل USB 2.0 به کامپیوتر مجهز به سیستم عامل Windows یا Vista می‌توانید از کلیپ‌های خود فایل‌های پشتیبانی DVD تهیه کرده، این فایل‌ها را بر روی کارت حافظه SD یا حتی هارد سیستم ذخیره کنید. البته این کار مشروط به این است که برنامه Image Mixer software CD بر روی سیستم شما نصب شده باشد.
دکمه Menu امکان انتخاب کارکردهای مورد نظر شما را فراهم می‌کند. با این دوربین مشکلی برای مرور تصاویر یا عکس‌هایی که گرفته‌اید نخواهید داشت. صفحه نمایش آن نیز یک صفحه نمایش 2.7 اینچی است که در سمت چپ دوربین است و کیفیت خوبی دارد. شیار مخصوص کارت حافظه SD و پشتیبانی از کارت‌های SDHC حداکثر 4 گیگابایتی از دیگر ویژگی‌های این دوربین به شمار می‌روند.
با دوربین فیلم‌برداری پاناسونیک مدل SDR-H250 حتی وقتی که در مود تمام اتوماتیک (Auto) کار می‌کنید نیز عمل‌کرد خوبی را شاهد خواهید بود. البته هنگام کار در مود تمام اتوماتیک ممکن است برای تصویر گرفتن از صحنه‌های یک‌دست مانند آسمان سفید با مشکل مواجه شوید. اما اگر از تنظیمات دستی دوربین بهره ببرید با یک چنین مسائلی رو به رو نخواهید شد. کیفیت رنگ‌ها و رزولوشن این تصاویر هنگام کار با نسبت‌های 4:3 و 16:9 بسیار خوب است. کیفیت پخش مجدد این تصاویر نیز شما را راضی نگه‌ خواهد داشت.
تنظیمات دستی این دوربین نیز بسیار عالی عمل‌ می‌کنند. با این تنظیمات به راحتی می‌توانید سرعت شاتر، نور پس‌زمینه و حتی فوکوس را به صورت دستی تنظیم کنید. مودهای از پیش‌ تنظیم شده متعددی مانند مود Colour Night View برای کار در شب یا نور کم در نظر گرفته شده است که فوق‌العاده کارآمد عمل کرده‌اند. لامپ کمکی LED نیز در تاریکی عمل‌کرد خوبی را از خود نشان داده است و کاربران از آن راضی هستند. روی هم رفته می‌توان گفت دوربین فیلم‌برداری دوربین خوبی است و از کار با آن راضی خواهید بود.

مشخصه‌های اصلی دوربین فیلم‌برداری پاناسونیک مدل SDR-H250:

• کاربری ساده
• کیفیت خوب تصویر
• هارد 30 گیگابایتی
• باتری یون لیتیوم شارژی
• صفحه نمایش 2.7 اینچی کارآمد
• حس‌گر 3CCD
• زوم اپتیکال 10 برابر
• زوم دیجیتال 700 برابر
• ابعاد: 121×76×83
• وزن: 500 گرم

ادامه مطلب نقد و بررسی دوربین دیجیتال Panasonic SDR-H250



 

 

 

ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | اخبار کامپیوتر، فناوری اطلاعات و سلامتی مجله علم و فن | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو