برنامه،تم،آموزش،موبایل و...

  • خوش آمدید
خوش آمدید
 

نقد و بررسی دوربین دیجیتال Sony DCR-DVD810

 

تصاویر دوربین فیلمبرداری سونی دی سی آر - دی وی دی 810

 دوربین فیلم‌برداری سونی مدل DCR-DVD810 دوربین دیگری است که در این‌جا معرفی می‌شود. سونی DCR-DVD810 به شما امکان می‌دهد ویدیوی خود را مستقیما بر روی DVD، فلش 8 گیگابایتی یا هر ابزار دیگری ضبط کنید. این دوربین به قابلیت ضبط هیبریدی، میکروفون داخلی برای زوم صدا، دکمه‌ی Quick On، زوم اپتیکال 25 برابر، زوم دیجیتال 2000 برابر، عکس‌های 1 مگاپیکسلی، پشتیبانی از کارت‌های PRO Duo و صفحه‌نمایش لمسی 2.7 اینچی مجهز است.
با دوربین فیلم‌برداری سونی مدل DCR-DVD810 به راحتی می‌توانید فیلم‌برداری کنید و ویدیوهای خود را با دیگران به اشتراک بگذارید. تنظیمات ساده و مشخصه‌های کارآمدی در این دوربین ارائه شده است. صفحه نمایش آن نیز یک صفحه نمایش لمسی 2.7 اینچی با نسبت 16:9 است که حالت وایداسکرین دارد و در کنار زوم‌های اپتیکال و دیجیتال کارآمدی که ارائه شده کیفیت خوبی را تجربه خواهید کرد. لرزش‌گیر به کار رفته در DCR-DVD810 از نوع Super Steady Shot است. از دیگر مزیت‌های به کار رفته در این دوربین می‌توان به تکنولوژی Super NightShot® Plus اشاره کرد که در نور بسیار کم هم به داشتن عکس‌هایی بسیار خوب و باکیفیت کمک زیادی می‌کند.
CCD به کار رفته در این دوربین از نوع HAD™ است و 6/1 اینچ اندازه دارد. تعداد پیکسل‌های موثر این حس‌گر 340.000 است که به ثبت جزییات هر چه دقیق‌تر و کارآمدتر کمک زیادی می‌کند و به این ترتیب، ویدیوی شما بسیار دقیق، واضح و پر از جزییات خوب خواهد بود.
زوم اپتیکال 25 برابر این دوربین نیز به بزرگ‌کردن هر چه به‌تر تصویر کمک می‌کند. زوم دیجیتال 2000 برابر آن نیز به بزرگ‌نمایی‌های دیجیتال با میزان اعوجاج کم‌تر تصویر می‌انجامد.
لنز‌ به کار رفته در DCR-DVD810 از نوع کارل زایس Vario-Tessar است که عمل‌کرد بسیار خوبی را از خود نشان داده است. این لنز دقت و کیفیت خوبی دارد.
کیفیت صدا و تصاویر دیجیتال DVD با فرمت MPEG2 در مقایسه با MiniDV تا اندازه‌ی زیادی به‌تر است. بعد از بستن دیسک بر روی دوربین فیلم‌برداری، امکان اجرای دیسک مورد نظر در بیش‌تر DVD پلیرها، کامپیوترها، پخش‌کننده‌های Blu-ray Disc™ و کنسول‌های بازی PlayStation® 3 میسر می‌باشد.
همان طور که می‌دانید تنوع فرمت‌های DVD نوعی سادگی و کاربری ساده‌ را برای این دستگاه‌ها به همراه آورده است. با برخورداری از DVD+RW دیگر نیازی به بستن دیسک نخواهد بود؛ فقط کافی است دیسک مورد نظر را در پخش‌کننده‌ی DVD یا Blu-ray Disc™ قرار دهید تا اجرا شود.
تکنولوژی ضبط هیبریدی برای انتقال هر چه ساده‌تر ویدیوها و تصاویر دیجیتال از دوربین فیلم‌برداری به دیگر ابزارهای نمایشی سازگار بسیار کارآمد عمل می‌کند. تصاویر خود را می‌توانید بر روی DVD، یا یکی از کارت‌های حافظه‌ی Duo™ یا PRO Duo™ ضبط کنید. تصاویر ضبط شده‌‌ یا تصاویر موجود روی DVD را می‌توان مستقیما با پخش‌کننده‌های DVD، کامپیوترها، پخش‌کننده‌های Blu-ray Disc™ و حتا کنسول‌های بازی PlayStation® 3 اجرا کرد.
مشخصه‌ی Quick On قابلیتی است که با فشار دادن تنها یک دکمه مود Sleep دوربین را فعال می‌کند. اگر این دکمه را مجددا فشار دهید، دوربین از نو شروع به کار می‌کند. از دیگر ویژگی‌های دوربین فیلم‌برداری DCR-DVD810 می‌توان به میکروفون زوم داخلی اشاره کرد که صدا را به صورت دالبی 5.1 کاناله پخش می‌کند و فوکوس صوتی خوبی را نیز ارائه می‌کند.
صفحه نمایش 2.7 اینچی (211.000 رنگی) این دوربین نیز با نسبت 16:9 طراحی شده و کیفیت و وضوح خوبی دارد. این صفحه نمایش تا زاویه‌ی 270 درجه‌ای قابلیت چرخش دارد و تصاویر را به صورت شارپ و با جزییات خوب نمایش می‌دهد.
شما می‌توانید عکس‌های خود را مستقیما بر روی کارت‌های Stick PRO Duo™ ثبت کنید. با انتقال این عکس‌ها به کامپیوتر به راحتی می‌توانید تصاویر خود را به صورت ای‌میل یا پرینت با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید.
باتری‌های شارژی یون لیتیوم سونی بر خلاف باتری‌های NiCad (نیکل کادمیومی)، کیفیت خود را در اثر شارژهای مختلف از دست نمی‌دهند. به همین خاطر به راحتی می‌توانید بدون هر گونه نگرانی نسبت به عمر باتری‌ها، آن‌ها را شارژ کنید و مشکلی هم پیش نخواهد آمد.
اگر بخواهید فوکوس را به صورت دستی تنظیم کنید می‌توانید از پانل لمسی دوربین استفاده کنید. به کمک فوکوس دستی به راحتی می‌توانید دوربین خود را در هر کجا که باشید، صرف نظر از شرایط فیلم‌برداری، به صورت دستی تنظیم کنید و کیفیت خوبی هم خواهید داشت.
سیستم Super NightShot® Plus Infrared نیز با به کارگیری مود «شاتر آرام»، به شما امکان می‌دهد در شرایط کم‌نور و حتی در تاریکی مطلق هم رنگ و کنتراست خوبی را داشته باشید.
هم‌چنین، مودهایی هم برای انتخاب صحنه‌ی تصویربرداری ارائه شده که حالت‌های مختلفی مانند اتوماتیک، Twilight، Candle، طلوع و غروب آفتاب، آتش بازی، منظره، پرتره، Spotlight، ورزشی، ساحل و برف را شامل می‌شوند. در صورت تمایل می‌توانید از افکت‌های مختلفی مانند Monotone، Sepia یا Pastel هم برای هر چه بیش‌تر جذاب شدن تصاویر خود بهره ببرید. به عنوان یکی دیگر قابلیت‌های دوربین فیلم‌برداری DCR-DVD810 می‌توان به نشان‌گر میزان عمر باتری دوربین بر روی صفحه نمایش اشاره کرد. این کار تنها با فشار دادن یک دکمه میسر است.

مشخصه‌های اصلی دوربین فیلم‌برداری سونی مدل DCR-DVD810:

• حس‌گر 6/1 اینچی CCD
• پشتیبانی از کارت‌های حافظه PRO Duo یا Duo™
• قابلیت ضبط هیبریدی
• زوم اپتیکال 25 برابر
• زوم دیجیتال 2000 برابر
• دارای حافظه داخلی 8 گیگابایت
• صفحه نمایش 2.7 اینچی با نسبت 16:9
• میکروفون داخلی برای زوم صدا
• صدای دالبی 1/5 کاناله
• لرزش‌گیر اپتیکال Super SteadyShot
• سیستم Super NightShot® Plus Infrared برای کار در

ادامه مطلب نقد و بررسی دوربین دیجیتال Sony DCR-DVD810



 

 

 

ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو | Buy Website Traffic