برنامه،تم،آموزش،موبایل و...

  • خوش آمدید
خوش آمدید
 

نقد و بررسی دوربین دیجیتال Sony Cybershot DSC-HX1

 

تصاویر دوربین دیجیتال سونی سایبرشات دی اس سی-اچ ایکس 1

  اینجا دوربین آماتور پیشرفته ای از شرکت سونی را با نام DSC-HX1، معرفی می کنیم که حسگر CMOS آن، قدرت 9.1 مگاپیکسل دارد، سرعت شاتر آن از 20 تا چهار هزارم ثانیه، قابل کنترل است که واقعاً بی نظیر است، قابلیت ضبط ویدیویی با سرعت 30 فریم در ثانیه و با ابعاد 1280*720 و 640*680 را دارد، مجهز به تشخیص چهره ی پیشرفته، رفع چشمک و تشخیص لبخند است، فوکوس دستی، اتوماتیک و حالت ماکرو دارد و قابلیت عکس برداری پی در پی با سرعت بسیار خوب 10 فریم در ثانیه هم از ویژگی های جالب توجه این دوربین سونی می باشد. از ویژگی های بسیار بسیار عالی این دوربین سونی، زوم اپتیکال 20 برابر آن است!!!
DSC-HX1، مجهز به ویژگی های بی شماری است که صحنه ی عکس برداری را با جزییات کامل مثل نور، فاصله، رنگ زمینه و سایر چیزهایی که برای یک عکس مناسب، نیاز است، روی صفحه نمایش با 230000 پیکسل نمایش می دهد و ضمناً همه ی این ویژگی ها از طریق دستی هم قابل کنترل هستند.
DSC-HX1، قابلیت فیلم برداری HD را دارد و مجهز به اتصالات HDMI هم هست.
DSC-HX1، مجهز به حالتی به نام Scene Selector Intelligent است که به طور خودکار، بهترین تنظیمات را برای شرایطی که در آن عکس برداری می کنید، انتخاب می کند تا تصویر شفاف و خوبی داشته باشید.
دکمه ی iA که به تازگی در قسمت بالایی دوربین های جدید اضافه شده است، هنگام روشن شدن، به طور خودکار، تنظیمات را انجام می دهد و شما می توانید بدون نگرانی از تنظیمات مناسب دوربین در صورت تغییر شرایط، عکس خود را بگیرید. ویژگی شگفت انگیز iA مشخصه ای است که توسط آن، دوربین، چهره های ثبت شده را به خاطر می آورد! یعنی اگر چهره ی آشنایی در قاب باشد که قبلاً از آن، عکس گرفته باشد، به طور خودکار روی آن، فوکوس می کند و تصویر روشن و شفافی از آن می گیرد. با استفاده از فن آوری تشخیص چهره، DSC-HX1، قادر است چهره های خاص را تشخیص بدهد و اگر تمایل داشته باشید فقط به عکس های فرد یا افراد خاصی نگاه کنید، آنها را به صورت پشت سرهم برایتان پخش کند.
سرعت شاتر این مدل از دوربین سونی، از 20 ثانیه تا چهار هزارم ثانیه، قابل کنترل است.
سونی، مدل DSC-HX1، دوربین بسیار با کیفیتی است که به تنظیمات دستی کامل، تعداد زیادی حالت های عکاسی از قبل تنظیم شده، حسگری با دقت 9.1 مگاپیکسل و از نوع CMOS، لرزش گیر تصویر اپتیکال که در نوع خود، بی نظیر است و محدوده ی ایزوی بالا مجهز است.
برای بهتر کردن کیفیت تصویر، DSC-HX1، این قابلیت را دارد که ایزوی آن از حداقل 80 تا حداکثر 3200، قابل تنظیم است؛ بنابراین، مسلماً همه ی تکان های دوربین، جبران خواهد شد و تصویر شفافی خواهیم داشت.
ضمناً سرعت عکس برداری پی در پی دوربین Sony Cybershot DSC-HX1، حدود 10 فریم در ثانیه است.
گزینه های بسیار زیاد و متنوع دوربین DSC-HX1، لذت عکس برداری را چندین برابر کرده است. به عنوان مثال، قابلیت تشخیص چهره که قرمزی چشم را به طور خودکار، رفع می کند، و ویژگی های حالت Intelligent Auto است که تعداد عکس های غیر قابل قبول و به درد نخور را کاهش می دهد.

این دوربین، مجهز به سیستمی است که به شما کمک می کند تا با حالت های مختلف و مهم زیر، تصویرهای بسیار زیبا و ماندگار از افراد خانواده و نزدیکان خود بگیرید:
• قابلیت تشخیص و رفع قرمزی چشم: رنگ قرمز چشم ها را در عکس، تشخیص می دهد و آن را اصلاح می کند.
• اولویت چهره ی پیشرفته: قادر به تشخیص 12 چهره از زاویه های متفاوت می باشد.
• حالت لبخند: هوشمندانه، زمان لبخند سوژه را تشخیص می دهد و بدون معطلی، عکس را می گیرد.
• حالت رفع چشمک: به طور خودکار، 2 عکس از سوژه می گیرد و عکسی را که در آن، چشم های سوژه باز هستند، ذخیره می کند.

این دوربین جدید سونی، با گزینه های کاربردی و لذت بخشی که در اختیار کاربران می گذارد، کار را برای هر عکاسی و در هر سطحی از این هنر، آسان و دلپذیر می کند. عکاس می تواند از بین چندین گزینه، گزینه ی مناسب را انتخاب و روی آن فوکوس کند.
این دوربین، مجهز به یک زمان سنج خودکار (self timer) است که از 2 تا 10 ثانیه، قابل کنترل است.
DSC-HX1، مجهز به صفحه ی LCD، به اندازه ی 3 اینچ با تعداد 230000 پیکسل است که شرایط نور را تشخیص می دهد و میزان نور صفحه را کنترل می کند تا عکس در هر شرایطی، وضوح کامل داشته باشد.
با داشتن محدوده ی ایزوی بالا تا 3200، مشکل عکس برداری در شرایط نوری کم، به گور سپرده می شود! با انتخاب ایزوی بالا، سرعت بالاتر شاتر و حالت های مختلف از پیش تنظیم شده ی دوربین، از کیفیت و شفافیت عکس خود، اطمینان حاصل کنید.
ابعاد دوربین 115*92*83 میلی متر و وزن آن، 453 گرم است.
قابلیت تشخیص حرکت، از مشخصه های بی نظیر این نوع دوربین های جدید است که با تنظیم سرعت شاتر و تنظیمات ایزو، لرزش و حرکت دوربین و همچنین حرکت سوژه را جبران می نماید.
و در پایان، نکته ی جالب توجه درباره ی ویژگی تشخیص چهره ی دوربین ها، این که اگر چهره ی ثبت شده در حافظه ی دوربین، در عکس بعدی، خیلی تغییر ظاهری کرده باشد، قادر به تشخیص آن نخواهد بود!!! و یا حتی اگر بین سوژه ها، شباهت ظاهری زیادی وجود داشته باشد، مثل شباهت خواهر و برادری، یا والدین و فرزندان، دوربین، ممکن است دچار اشتباه شود!!!

مشخصه های دوربین سونی، مدل DSC-HX1:
• حسگر 9.1 مگاپیکسل به همراه لرزش گیر تصویر
• لنز با زوم اپتیکال 20 برابر
• محدوده ی دیافراگم: F 2.8-5.2
• صفحه نمایش LCD به اندازه ی 3 اینچ و 230000 پیکسل
• قابلیت تشخیص چهره، حرکت، لبخند، چشمک و رفع قرمزی چشم
• تنظیمات سفیدی دستی و خودکار و چندین حالت سفیدی از پیش تنظیم شده
• مجهز به زمان سنج خودکار که از 2 تا 10 ثانیه، قابل تنظیم است.
• حافظه ی داخلی 11 مگابایت و شیار کارت حافظه از نوع Memory Stick Duo/ Pro Duo/ Pro HD Duo
• باتری یون لیتیوم قابل شارژ

نقاط قوت دوربین عكاسی دیجیتال Sony Cybershot DSC-HX1
• صفحه نمایش بزرگ
• قابلیت فیلم برداری با کیفیت HD
• عمر طولانی باتری
• زوم اپتیکال واقعاً بی همتا
• تجهیز به ویژگی تشخیص لبخند و تشخیص چهره
• سرعت بالای عکس برداری پی در پی (10 فریم بر ثانیه)
• ویژگی رفع چشمک (دو عکس از سوژه می گیرد و به طور خودکار، عکسی که در آن، چشمان سوژه، بسته است، حذف می نماید)
• سرعت شاتر بی نظیر
• محدوده ی ایزوی بالا
 
نقاط ضعف دوربین عكاسی دیجیتال Sony Cybershot DSC-HX1
• رزولوشن حسگر آن، می توانست بهتر از این باشد

ادامه مطلب نقد و بررسی دوربین دیجیتال Sony Cybershot DSC-HX1



 

 

 

ساخت وبلاگ در میهن بلاگ

شبکه اجتماعی فارسی کلوب | ساخت وبلاگ صوتی صدالاگ | سوال و جواب و پاسخ | رسانه فروردین، تبلیغات اینترنتی، رپرتاژ، بنر، سئو | Buy Website Traffic